06 - 406 642 42 info@ldmediation.nl

Ruimte voor gesprek

Ik ben Lily Dekker en mediation is het vak waar mijn hart ligt. Na mijn conservatoriumstudie heb ik gekozen voor het bedrijfsleven, en heb onder andere als leidinggevende en juridisch adviseur gewerkt. Ik heb mij ontwikkeld als coach van medewerkers en collega’s. Naast mijn werk heb ik de propedeuse en een groot deel van de bachelors van rechten en van psychologie gedaan. Privé merk ik dat mensen me vertrouwen en naar me toekomen met hun problemen. En natuurlijk met mij genieten van de mooie dingen in het leven.

Weer ademhalen

Als mediator bied ik mensen die te maken hebben met een conflict de ruimte (letterlijk en figuurlijk) om met elkaar in gesprek te gaan in een veilige omgeving. Daardoor kunnen mensen weer ontspannen ademhalen. Dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn hun creativiteit aan te spreken en oplossingen te bedenken die werken. Ik vind het fijn om een deel van dit pad te mogen meelopen en te zien dat mensen weer in hun kracht komen.

LD Mediation

Ik ben MfN registermediator met accreditatie familiemediator. Maar heeft u een geschil op een ander gebied, dan kunt u  ook bij mij terecht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mediation of wilt u een gratis intakegesprek, dan bent u van harte welkom.

Pin It on Pinterest

Share This